Post by tialylinadi on Mar 12, 2022 7:24:43 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Comics Bob ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Comics Bob IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neograničeno sve hakiranje ▞▞▞
▞▞▞ Comics Bob 2022 version ▞▞▞
Dobro
To je vrlo lijepa igra, ali je igra imala vrlo rijetko odlazak. Dovršavam ovu igru samo 3 dana.
Jebote, lijepa skakava grafika ovo je kao pravi crtić, ali me nerviraju reklame nakon završetka lvl-a...pomozite
Comics Bob თავსატეხი hwgu
UŽASNO. PREVIŠE DUGIH OGLASA KOJI SE PONAVLJAJU. Jednostavno UNIŠTAVA vaše raspoloženje za igru.
Ovo je stvarno sjajna igra, ima puno oglasa, ali u redu je, možete isključiti svoje podatke ili wifi i onda možete igrati, isprobajte odličnu igru 😉
3 zvjezdice za igranje....zapravo uživam...ali glavna stvar je da u ovoj igri nema logike......
Ovo je dobar rasipnik vremena, ali to je sve. Ne bih preporučio igranje ove igre osim ako niste kreator sadržaja.
Lijepa igra It's .......#^* igra Njen oglas je bio jako prljav, ali lijep.....
Zabavno je, ali treba jako sporo napredovati. Zato sam ga pročitao s četiri zvjezdice, stvarno je dobar, ali trebali biste ga isprobati
Ova igra je previšeooo spora i potpuno nelogična pa moram koristiti glupe odgovore da prođem i tako gubim kontinuirano i ova spora igra se uvijek ponovno pokreće i tako je neugodna, popravite to i učinite nešto dobro u ažuriranju.
Nema puno razina, također bi trebali postojati neki novčići koje dobijemo nakon gledanja reklama i također ih možemo potrošiti. Također neki oglasi nisu bili prikladni za djecu ili mlađu od 18 godina.
Zabavno igrati. Oglasi su mi pokazali druge igre koje su zabavne. Sjajni poslovi 👍👍👍👍 Hvala Bobe!
Vrlo dosadno Svaki put kad izgubimo, moramo ga ponovno pokrenuti zbog čega ne razmišljamo i samo kliknemo što god želimo pa se ponovno pokreće
Poput ove aplikacije, možete li pobjeći od nekih ljudi, hvala vam što ste podijelili sa mnom. Volim ovu igru
Bio je pristojan s animacijom, ali bizarno korištenje ispravnih staza jednostavno nema smisla. Također, ljudima koji se žale na manje od Paw Patrol friendly reklame....zar NISTE vidjeli reklame koje je dio ove igre!? Podsjeća me na roditelje koji dopuštaju djeci da igraju igrice kao što su CoD ili Gta, ali žale se na nasilje.....vau.
Comics Bob Hjernetrim cmt
Ova igra je jako dobra i zabavna za igrati
Previše mi se sviđa vaša igra, ali dodajte razine, prekratka je igra. Onda mu dajem 5 zvjezdica
Odlična ali previše reklama pa nemam volje igrat!
Cool igra, ali ponekad je njezina logika tako čudna za razumjeti... molim vas dajte malo logike izborima.
Zabavi se i budi slavan nisi sav jezik di ka natawa na mojoj mama umrla u djevojci da im samo treba laku noc slatkise i budi tu do autopraonice brže i još važnije koliki je prosjek dečki sav jezik di ka naman magsulat ti nisi sav jezik di ne ideš ni u jednu drugu zemlju tiktoker na mom telefonu pa blaite ne ideš ni u jednu drugu zemlju tiktoker na moja mama je umrla i budi poznat na mom telefonu pa blaite na moja mama je umrla u
To je dobra igra ako ste borde ili nemate što drugo raditi. Ali ima toliko oglasa. Svaki put kad završim pola razine dobijem oglas. I reklame su jako dugačke
Sviđa mi se, sviđa mi se stil, sladak je. Sviđa mi se kako ti se sviđa oživljavanje tipa poput posljednjeg skretanja i slično tako da ne moraš čekati da samo odradiš ostalo i možda opet umreš jer si zaboravio i ja volim situacije u koje vas stavljaju i sviđaju vam se opcije koje vam pruža s alatima
Odvratno. Ne mogu vjerovati da bi takav oglas uopće mogao biti legalan 2021.To je u najmanju ruku seksistički, ali bojim se da također prikazuje seksualne činove bez pristanka kao nešto normalno. I kao vrhunac TO JE DJEČJA IGRA. Nije me briga ako igra nije ništa poput reklame, sama reklama je dovoljna da poželim povratiti. Potražite pomoć ljudi.
Mislio sam da je ova igra seksi, reklame su laž, očekivao sam da ću vidjeti stvari koje sam jedva čekao vidjeti seksualne stvari, ali samo je dosadno, deinstaliram nowwwwww!!!!!!! Da, ja sam dijete
Kao što su drugi rekli previše reklama čak i tijekom igre. Deinstaliranje.
Nema oglasa ova radost puna dodaj besplatnu igru
Vrlo dosadno Doslovno previše reklama Gubljenje vremena Ozbiljno 😑😑
Potpuno vrijeme prolazi
Ponekad je nelogično, a također ima puno oglasa
Lijepa igra, ali samo 84 razine nije pošteno🙄 molim dodajte još razina i onda ću vam dati 5 zvjezdica 😁💯
Sviđa mi se ova igra..... Ne pronalazite logiku u izborima........ Samo se zabavite sa svim pogrešnim i ispravnim izborima....... Oba izbora daju smiješnu akciju... .... Grafika je dobra........
Ova igra je tako smiješna. 🙏🤯 Ne možemo očekivati s našim mislima Npr... Majmun 🐒 je iza tebe , moraš ga nahraniti (opcija je _🍌 Banana & Čokolada🍫) očito ćemo odabrati bananu ,, a nakon toga će majmun🐒 pucati 🔫 Vi s bananom 🍌🤣 neočekivano,,,, morate igrati dva puta /³ u svakoj fazi. Napomena: Ovo nije igra uma, nemojte je🚫 igrati.
Kad bi samo NULA zvjezdica bila opcija... ovo izgleda kao prokleti projekt vrtića zajedno. Oglasi očito ne govore ni u ime proklete aplikacije. Nemojte se ni truditi preuzeti ovo, jer radije igram igrice koje imaju lažne 'isplate' nego ovu ispriku za gubljenje vremena.
Scary Teacher 3D Mô phỏng dbd