Post by tialylinadi on Mar 12, 2022 6:51:28 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Epic Heroes War: Super Heroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Epic Heroes War: Super Heroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ įsilaužimo šaltinis ▞▞▞
▞▞▞ Epic Heroes War: Super Heroes 2022 version ▞▞▞
Negaliu užsiregistruoti ir, deja, jis sustoja
Puikus žaidimas kaip ir
Atsisiųskite atsisiųskite dabarwww jo!!!!!!!
Vargšas
Tas žaidimas yra internete?
ŠIS ŽAIDIMAS YRA KLŪDAS IR NEVEIKIA, KAI PADEDU ŽAIDIMĄ, NEVEIKIA JIS PASAKO, ŠIS ŽAIDIMAS NEATSAKO, PRAŠOME PAtaisyti DABAR 😠😠😠😠😠😠😠 TAI IR JIS SUTRAUKIA PRADIJOJE PASTATYKITE, KAI PASTATYTA, PRAŠOME TIŠČIAI, KAD JIS PASTATYTA, TADA ĮVERTINSIU 5 Žvaigždutėmis.
15 lygis yra labai sunkus😠😠😠😠😠😠😠😠
gražus žaidimas
gerai, kad pradėjau žaisti prieš 1 min. NAUJIEMS ŽAIDĖJAMS: Jei norite pašalinti žaidimą, prieš pašalindami nubrėžkite savo slaptažodį ir IGN. Tada, jei norite grįžti į žaidimą, naudokite savo slaptažodį ir IGN, nupieštą popieriuje. Tikimės, kad tai padės, ačiū!
Turėtume turėti daugiau galimybių gauti platininį herojų, neįmanoma išvalyti rojaus ar pragaro 21 lygio be platininių daiktų ar herojaus
Nuostabus ir nepaprastas.Geriausias pastaruoju metu žaistas žaidimas.Verta atsisiųsti.Verta žaisti.Tikrai įdomus žaidimas.Labai labai labai įtraukiantis
Tai gana smagu
Tokie nuostabūs šio žaidimo veikėjai, man šis žaidimas labai patinka.
Tai geras žaidimas, bet boso vakarėlio herojų ir Wepon neįmanoma gauti teisėtiems žaidėjams, todėl kai kurie žaidėjai nepirko herojų, tai buvo šališkumas.
grynos šiukšlės
Geras žaidimas
nuostabus žaidimas, mano vaikystė
tai labai gerai, bet pridėkite, prašau, pasirinkite savo pradinį herojų
Sveiki, divmob, aš bandžiau su jumis susisiekti ilgą laiką, pakeičiau slaptažodį ir negaliu prisijungti prie savo paskyros (Terminater1021) ir manau, kad pamiršau slaptažodį, padėk man, atsimenu paskutinius 2 slaptažodžius, padaryk ką nors, man patinka šis žaidimas. u
Epic Heroes War: Super Heroes Kalandjátékok nguj
Geras žaidimas, bet yra klaidų, kurias reikia pataisyti
Mano paskyra negali įkelti kodėl.mano paskyros pavadinimas AYHEE.
gerai padaryta, aš taip džiaugiuosi, kad man patinka šis nuotykių žaidimas, nenusivyliau, jis toks smagus...
Aš žaidžiu per televizorių naudodamas klaviatūrą 😂😁 tai tiesiog nuostabu
Šis žaidimo pavadinimas turėtų būti mokamas herojaus karas.
Kaina per didelė
Oi
tushar
Žaidimas yra nuostabus, aš nuoširdžiai neturėjau problemų su žaidimu, todėl darbas buvo puikus
Nuobodu ir pasikartojanti. Trečiame lygyje jau baigiau tai, lėtos animacijos ir pasikartojančios kovos daro šį žaidimą labai nuobodu. Nežinote, kaip tai buvo redaktoriaus pasirinkimas.
Ketinu ištrinti šį žaidimą, be pinigų tu negali laimėti. Pats boso vakarėlis yra pokštas.
Supar
Idle Magic School Simulācijas spēles rvch
tai gerai, bet turėtumėte pridėti daugiau herojų
Epic Heroes War: Super Heroes Przygodowe otj
žema grafika ir daug klaidų
Superp
Negaliu naudoti dem kodų, bro, pataisykite
Gerai
Aš žaidžiu per televizorių ir tai puiku, bet žaidžiau ilgą laiką, todėl jis atnaujinamas ir yra puiku
Muy entretenido
Manė, kad tai nemokama.
Labai geras pritaikymas
Labai įdomus žaidimas, kurį galėčiau žaisti su savo kūdikiais.!!
Šis žaidimas yra nuobodus, nes daugelis išleidžia deimantus ir neturi tikro dovanos kodo
Šis žaidimas yra nuostabus, pridėkite geležinio žmogaus personažą ir kitus Keršytojo personažus
Po aukciono atnaujinimo Kai galiu siūlyti kainą ir laimėti beveik per 1 valandą, visada rodoma, kad pasiūlymas nepavyko. Man labai liūdna dėl to ir tai visiškai pašalino mano susidomėjimą šiuo žaidimu. tikiuosi, kad pavyks tai padaryti.
Divmob esate geriausias žaidimų gamintojas. Tavo žaidimas gražus iki. Tikiuosi, kad visi jį įdiegs. Bet aš būsiu geriausias, jei prieš epinį herojų kare būtų gautas išankstinis atlygis kaip herojų begalybės
Jame rašoma, kad man reikia atnaujinti žaidimą, kad galėčiau žaisti, bet jau padariau, ar galėtumėte tai išspręsti