Post by tialylinadi on Mar 12, 2022 6:48:32 GMT 5.5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Utoothia Paint ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Utoothia Paint IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ключове за отключване ▞▞▞
▞▞▞ Utoothia Paint 2022 version ▞▞▞
Много добре 👍👏👏😝👌
Обичам тези сладки изображения, бих могъл да създам много от моята версия чрез това, имам тонове екранни снимки в галерията си, xD
Клишета. Детска четка. Когато е време да стигнете до следващото ниво. Нищо. Рестартирайте телефона. Понякога отнема няколко дни. Много разочароващо. Ако това беше поправено, 5 звезди.
Utoothia Paint Образовне zgjk
Utoothia Paint Õppemängud fgrl
Страхотно
отличен начин да насърча дъщеря ми да мие четка
Catapult Wars Árkádjátékok exmg
Самото приложение би било чудесно, ако работеше веднага. Понякога трябва да рестартираме приложението три пъти, преди детето ми да започне да мие. Това, което наистина ни ядосва е, че можете да играете само няколко нива и ако искате да напреднете, трябва да се абонирате за закупуване на глави за четка. Никое дете не се нуждае от толкова много глави за четка и ние не сме готови да плащаме на всеки няколко седмици за неща, от които не се нуждаем!
когато работи, всичко е наред - в момента изобщо не мога да го накарам да работи през wifi и има нужда от чести рестартиране на мрежови данни
Защо трябва да знае моето местоположение, за да позволи на сина ми да играе проста игра. Няма да работи без разрешение за местоположение.
Измийте зъбите си, за да попълните фантастичните снимки
Това е единственият начин (все пак без драма) мога да си мия зъбите на 3-годишното си дете. Понякога дори сам си взема четката за зъби, което е чудо, като се има предвид колко много мразехме времето за миене на зъби! Страхотна идея, страхотен продукт.
Бих предпочел, ако можете да изключите гласа и да запазите музиката.
брилянтно за деца
Децата го обичат. Харесва ни, че можете да изберете своя цвят и да пребоядисвате любимия си герой всеки път!
приложението наистина трябва да се актуализира, така че да работи всеки път. Включих и изключих 5-6 пъти тази сутрин и пак не работи!!
Приложението за миене на зъби отказва да работи, без да проследява местоположението на детето ви. Освен шпиониране и продажба на данни, е трудно да се измисли обяснение защо не може да се свърже с четка с активиран Bluetooth, но споделянето на местоположението е деактивирано. О, добре, ще премахна този шпионски софтуер и ще върна четката. Много разочарован.
Прави миенето на зъбите супер забавно.
Харесва ми, че трябва да попълните картина, за да стигнете до следващото ниво... Г-н 6-годишен
Това приложение за миене на зъби е невероятно